Pokud někdo neví o čem mělo být Zelené setkání, ať klikne SEM.

A teď už k aktuálnímu eventu jehož hlavní náplní bude hned několik událostí. Především, díky speciální ikonce, oslavit 20. výročí geocachingu, zábavy která nás přivedla k úžasné aktivitě a díky níž jsme se vlastně všichni poznali, nebo právě zde poznáme. Dále oslavit omezování vládních nařízení, která nás držela v odloučení. A hlavně si připomenout Velikonoce a dodatečně oslavit Zelený čtvrtek, den, kdy i já jsem oslavil své kulaté jubileum. A další důvod k oslavě je i stejné jubileum, které dovršila před pár dny i má úžasná žena, která má s mou posedlostí lovem keší svatou trpělivost.

Sejdeme se 19.června 2020 v 18:00 na již tradičním místě, tábořiště KLONDYK

A ptotože vše je v duchu velikonočního Zeleného setkání, platí vše jak mělo v tento den být. Bude podáván zelený nápoj alko i nealko, něco málo k zakousnutí též v zeleném. Buřty (které si přinese každý sám) a podobné pokrmy mají vyjímku. Pokud se to povede, bude i zelené pivo, které se vaří jen na Zelený čtvrtek, ale právě kvůli omezením, které sebou přinesl Covid i pivovar posunul jeho výrobu a přislíbil, že bude k dispozici v první den co se otevřou hospody. Pokud se nepodaří sehnat zelené, bude nějaké jiné čepované pivo. Proto si sebou vemte i vlastní sklenici. Pokud někdo ovládá hru na jakýkoliv hudební nástroj, vemte ho sebou také. 

Oficiální konec eventu je sice psán na 23:00, ale to neznamená konec setkání. Vezměte si s sebou spacák a karimatku a nocujte tu s námi. KLONDYK je tábořiště a v případě nepříznivého počasí je tu i velký přístřešek.

Pro Vás, kteří ještě neznají Zelené setkání, ale i pro ty, kteří si chtějí připomenout ony krásné chvíle dávám níže odkazy na předešlé dva ročníky. Ve fotogalerii je spousta fotek.

Zelené setkání I
Zelené setkání II

Vzhledem k odlehlosti místa eventu sledujte pozorně waypointy. Tam jsou označena parkovací místa a přístupová cesta. Pro ty, kteří pěšky nemohou, je zde možnost zajet a parkovat i přímo v místě eventu. Pokud o to budete mít zájem, kontaktujte mne přes profil se svojí emailovou adresou. Zašlu mapu s cestou, která vede z obce Lobendava. Cesta z osady Severní je průjezdná pouze pro terenní vozy.

A na závěr. Nevíme jaké podmínky pro shromažďování budou platit v době konání eventu. Prosím, přihlašte se co nejdříve, abych měl přehled o počtu zúčastněných a Vy můžete dostávat aktuální informace v podobě  "Announcement" oznámení. Díky a těším se na Vás!