První Zelené setkání proběhlo na Zeleném kříži. Jelikož místo bylo během těžby poničené, zvolili jsem loni náhradní lokalitu, KLONDYK, tábořiště v tom nejsevernějším zákoutí České republiky kousek za osadou Severní. A protože se místo všem účastníkům moc líbilo, už tam padlo rozhodnutí, že další ročník proběhne opět zde. Nedaleko odtud si tedy před eventem nebo poněm můžete odlovit i nejsevernější keš ČR. Pokecáme, co je nejen u nás na severu nového, směníme nějaké TB, GC a CWG. K dispozici budou i CWG k tomuto eventu za obvyklou cenu 10,- Kč/ks. A když už je to "zelené setkání," můžete přijít v zeleném (není však podmínkou). Bude zde i malý táborový oheň, tak buřty nebo něco k opečení s sebou. Oficiální konec eventu je sice psán na 23:45, ale to neznamená konec setkání. Věřím, že zde budeme až do Velkého pátku a po celou tu dobu bude logbook k dispozici. Dokud se nevypije. Ti co se účastnili předchozích setkání ví. V případě nepříznivého počasí je v místě velký přístřešek. Vezměte si s sebou spacák a karimatku a nocujte tu s námi, vždyť pátek je volný den.

A stalo se takovou tradicí některých českých pivovarů na tento den, tedy Zelený čtvrtek, uvařit Zelené pivo. A i my budeme mít opět jeden soudek tohoto moku k dispozici. Proto všichni ti co mají chuť, nechť si s sebou vezmou vlastní sklenici. Pivo bude za nákupní cenu.

Pro Vás, kteří ještě neznají Zelené setkání, ale i pro ty, kteří si chtějí připomenout ony krásné chvíle dávám níže odkazy na předešlé dva ročníky. Ve fotogalerii je spousta fotek.

Malá rekapitulace:

KDY: na zelený čtrtek 9.4. 2020 v 18:00
KDE: tábořiště KLONDYK
S SEBOU: sklenice, buřty, spacák, karimatka, dobrá nálada, ....

Vzhledem k odlehlosti místa eventu sledujte pozorně waypointy. Tam jsou označeny parkovací místa a přístupová cesta. Pro ty, kteří pěšky nemohou, je zde možnost zajet a parkovat i přímo v místě eventu. Pokud o to budete mít zájem, kontaktujte mne přes profil se svojí emailovou adresou. Zašlu mapu s cestou, která vede z obce Lobendava. Cesta z osady Severní je průjezdná pouze pro terenní vozy.