Svátky se kvapem blíží! Pokud hledáte dárky pro své blízké geokačery a outdoorové nadšence, tak už dál nehledejte, protože je tady náš průvodce svátečními dárky. Letošní průvodce nabízí pro každého něco a má sedm položek počínaje sadami pro úvod do geocachingu až po chytré geokešové schránky tištěně pomocí 3D technologie. Navíc získáte zdarma sváteční trackovatelné předměty, když utratíte minimálně 25 dolarů v obchodě Shop Geocaching, a to až do vyprodání zásob!*

1. Prémiové členství
O těchto svátcích se můžete podělit o všechnu radost a nálezy se svou rodinou a přáteli tím, že jim darujete jednoroční prémiové členství. Darujete rok nabitý průzkumy, dobrodružstvím a komunitou, v kombinaci se všemi našimi nejlepšími funkcemi v aplikacích Geocaching® a Adventure Lab®.

2. Sady pro úvod do geocachingu
Tyto sady nabízí skvělou možnost, jak představit geocaching všem budoucím kačerům ve vašem okolí. Sada obsahuje řadu položek, které kačerům jistě pomohou při každém výletu za keškami. Dodává se dokonce v praktické schránce, ve které můžete mít všechny vaše geocachingové nástroje a poklady, nebo ji někam umístit, aby ji ostatní mohli hledat!

3. Sváteční trackovatelné předměty
Pokud hledáte dárky pro milovníky trackovatelných předmětů. Kolekce Happy Holiday z obchodu Shop Geocaching k tomu nabízí skvělou příležitost. Počínaje svátečními travel tagy až po geocoiny s nádherným designem, tato kolekce obsahuje velké množství položek, které potěší srdce každého milovníka trackovatelných předmětů.

4. Cache me if you can
Přineste si zábavu geocachingu do svého obývacího pokoje s deskovou hrou Cache Me If You Can. Najdete tady úplně všechno! Kešky, geocoiny, hazardy, multikešky, puzzle kešky, mudly a dokonce i obchod pro výměnu předmětů. Stejně jako skutečný geocaching, je to hra, kterou nikdy nebudete hrát dvakrát stejně.

5. Sady s nástroji pro údržbu
Sada s nástroji pro údržbu nebo hledání kešek je skvělým dárkem pro každého kačera. Ať už potřebují vyměnit logbooky ve svých keškách, nebo potřebují pinzetu a magnetový nástroj pro složité kešky, díky těmto sadám budou připraveni na každé geocachingové dobrodružství.

6. Schránky tištěné 3D technologií
Tyto schránky nepochybně vytvoří zábavnou výzvu pro hledače geokešek, protože jsou důmyslně ukryty na stromech ve městě nebo ve volné přírodě! Jsou individuálně vytištěny 3D technologií a mají vodotěsný akrylový nátěr, který jim propůjčuje odolné a jedinečné provedení. Dodávají se také připravené k ukrytí s vodotěsným bločkem Rite in the Rain®!

7. Nabitý balíček s taktickou výbavou TOTT
Dej kačerovi všechny oblíbené nástroje v podobě tohoto taktického balíčku. Pinzeta Magnigrip s mikroskopem vás dostane z těsných míst a pomůže vám vidět i ty nejmenší kódy. Teleskopické zrcátko/magnet vám umožní potvrdit, že keška je na místě, ještě než se k ní dostanete. Svítilna s klipem vás připraví na nejrůznější situace, podobně jako mini nářadí 10 v 1. To vše doplňuje pero s třemi funkcemi na nejrůznější záznamy a logy.

*Pro kkačery v USA a Kanadě platí, že za 25 dolarů utracených za nákup v obchodě Shop Geocaching získají jeden sváteční přívěsek Travel Bug®.
Pokud zrovna nejste v USA nebo v Kanadě, nevadí, protože do této sváteční tradice se zapojuje i mnoho našich mezinárodních prodejců. Projděte si seznam zúčastněných prodejců a podívejte se na jejich webové stránky, kde se dozvíte více o jejich svátečních propagačních akcích. Mohou platit určitá omezení, podrobnosti najdete u jednotlivých prodejců. Tento sváteční trackovatelný design není určen k prodeji a je k dispozici pouze jako dárek při nákupu v obchodě Shop Geocaching nebo u participujícího prodejce.

Položky v dárkovém průvodci nemusí být k dispozici u mezinárodních maloobchodních prodejců Shop Geocaching, ale tito prodejci nabízejí mnoho dalších skvělých dárků pro geocaching, ze kterých si určitě vyberete!

Podívejte se na seznam mezinárodních prodejců zde.